page-header

Gépi földmunka kotrógépekkel

Családi ház bontásához keres megfelelő munkagépet? Tekintse meg ajánlatunkat és béreljen cégünktől kotrógépet!

3,5 tonnás JCB 8035 munkagéppel vállaljuk:

 • Földszintek családi házak bontása,
 • Útburkolat bontást, Sávalap ásást,
 • Rézsű készítést, Közmű árok ásását,
 • Beton, szikla, egyéb kemény anyagok vésését

  Szerelékek:

  • 30-as 40-es és 60-as kanál
  • Betonkalapács
  • 100-as hidraulikus részű kanál

  Árak:

  • Kanalak, raklapvillával 8.500 Ft/óra
  • Ki-be állás Budapesten (hely függő) 15.000 – 30.000 Ft
  • Budapesten kívül megegyezés szerint

Nagyobb földmunkákhoz csakis markológépet használjon!

Legyen szó bármilyen építkezésről, mielőtt az alapok betelepítésre kerülnének, nem szabad megfeledkezni a terület megfelelő előkészítéséről, főként akkor, ha a terepen korábban épületbontás történt. Ezekhez a munkálatokhoz számtalan eszköz áll rendelkezésre, amelyek közül a leghasznosabbaknak a kotrógépek bizonyulnak.

Mivel az építést kivitelezők számára az esetek többségében nem áll rendelkezésre ez a berendezés, szükséges a bérlése mellett dönteni. Ha Ön ehhez még nem talált megfelelő vállalkozást, ne kutasson tovább, ugyanis cégünktől kedvező feltételekkel bérelhet kotrógépet!

Markoló bérléssel könnyen elkészülhet a kerti medence is!

Alapásást nemcsak építkezés során kell a munkálatokba kalkulálni, de akkor is, ha egy új medencét szeretne valaki építtetni a kertbe.A medence helyének kijelölése után következik az alap kiásása. Ehhez szükség lehet markoló bérlésre is. A földet az erre alkalmas munkagépekkel el kell távolítani, a terepet meg kell tisztítani, a felesleges töltőanyagot pedig elszállítani.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, amennyiben markoló bérlés iránt érdeklődik és vegye igénybe megbízható szolgáltatásainkat medence építés során is! Az általunk bérbe adott gépek mind kifogástalan állapotban vannak, maximális teljesítményt nyújtanak és alkalmasak arra, hogy a kijelölt feladatokat időre el lehessen végezni a használatukkal.

Építkezés? Talajmegmunkálás? Kotrógép bérlés!

A jó időre sokan időzítenek építési, felújítási munkálatokat, hiszen ilyenkor sokkal tovább lehet dolgozni, és gyorsabban is lehet haladni, különösen akkor, ha a legalkalmasabb gépekkel fogunk neki a munkának. Általában az építkezéseket, felújításokat bontás előzi meg, ez az egyik első lépése a munkálatoknak. Egy megbízható kotrógép sem hiányozhat ilyenkor a terepről!

Keressen meg minket bizalommal, és béreljen kotrógépet tőlünk! Gépparkunkban többféle, kiválóan karbantartott, megbízható és biztonságos gépet talál. Ezeket a kotrgépeket bérelheti kedvező áron, ha bontáshoz keres munkagépet!

Back to top of page