Gépi földmunka kotrógéppel

Családi ház bontásához keres megfelelő munkagépet?
Tekintse meg ajánlatunkat és béreljen cégünktől kotrógépet!

3,5 tonnás JCB 8035-ös munkagéppel vállaljuk a megrendelőinknek az alábbi munkálatok elvégzését:

 • Földszintek családiházak bontása,
 • Útburkolat bontást,
 • Sávalap ásást,
 • Rézsű készítést,
 • Közmű árok ásását,
 • Beton, szikla, egyéb kemény anyagok vésését,

Szerelékek:

 • 30-as kanál
 • 40-es kanál
 • 60-as kanál
 • Betonkalapács
 • 100-as hidraulikus részű kanál

Árak:

 • 30-40-60-100-as kanalakkal 7.500 Ft/óra
 • Bontókalapács használatával 8.500 Ft/óra
 • Kiszállási díj Budapest területén ( kerület függvénye )15.000 - 30.000 Ft
 • Budapesten kívüli munka esetén megegyezés szerint

Legyen szó bármilyen építkezésről, mielőtt az alapok betelepítésre kerülnének, nem szabad megfeledkezni a terület megfelelő előkészítéséről, főként akkor, ha a terepen korábban épületbontás történt. Ezekhez a munkálatokhoz számtalan eszköz áll rendelkezésre, amelyek közül a leghasznosabbaknak a kotrógépek bizonyulnak. Mivel az építést kivitelezők számára az esetek többségében nem áll rendelkezésre ez a berendezés, szükséges a bérlése mellett dönteni. Ha Ön ehhez még nem talált megfelelő vállalkozást, ne kutasson tovább, ugyanis cégünktől kedvező feltételekkel bérelhet kotrógépet!

A kotrógép bérléssel jelentős időt megspórolhat az előkészítési munkálatokat illetően, hiszen a berendezések mindenről gondoskodnak a terep munkálataival kapcsolatban. A kotrógépekkel nagy mennyiségű talajt emelhet ki vagy ömleszthető anyagot helyezhet el, továbbá a kotrási művelet után az ürítés helyére mozgathatja a kikotort anyagot. A berendezések szinte az összes előkészítési fázisban segítik a munkáját, így a tényleges építkezés tökéletes terepen kezdődhet el.

A kotrógép bérléshez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Markoló bérléssel könnyen elkészülhet a kerti medence is!

kotrógépbérlés

A gépi földmunka számos célra sikeresen igénybe vehető, így például akkor is nélkülözhetetlen, ha valakinek alapásásra van szüksége. Alapásást nemcsak építkezés során kell a munkálatokba kalkulálni, de akkor is, ha egy új medencét szeretne valaki építtetni a kertbe.

A medence helyének kijelölése után következik az alap kiásása. Ehhez szükség lehet markoló bérlésre is. A földet az erre alkalmas munkagépekkel el kell távolítani, a terepet meg kell tisztítani, a felesleges töltőanyagot pedig elszállítani. Forduljon bizalommal cégünkhöz, amennyiben markoló bérlés iránt érdeklődik és vegye igénybe megbízható szolgáltatásainkat medence építés során is! Az általunk bérbe adott gépek mind kifogástalan állapotban vannak, maximális teljesítményt nyújtanak és alkalmasak arra, hogy a kijelölt feladatokat időre el lehessen végezni a használatukkal.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon található elérhetőségek egyikén és kérjen bővebb tájékoztatást a markoló bérlésről!

A kotrógépbérlés jó befektetés!

A földmunkagépek egyik fő csoportját alkotják a kotrógépek. Ezek a berendezések önjáróak, a feladatuk pedig a talaj kitermelése és szállítóeszközbe való rakodása. Számtalan esetben van rájuk szükség, ám a megvásárlásuk nem feltétlenül éri meg; a kotrógépbérlés sokkal előnyösebb, amennyiben csak időszakosan lenne szükség rá.

A kotrógépeknek léteznek egy munkaedényes, szakaszos működésű, illetve több munkaedényes, folyamatos üzemű típusai. Az utóbbiak sokkal nagyobb teljesítményűek, és a kezelésük kevésbé igényel gyakorlatot. Járórendszer szerint háromféle létezik belőlük: gumikerekes, lánctalpas és sínen járó. Amennyiben kotrógépbérlés mellett dönt, olyan berendezést tud igényelni, amilyenre valóban szüksége van. Nem kell megvásárolnia többféle eszközt, nem kell foglalkoznia a tárolással és a szervizeléssel sem, hiszen ezekről a bérbeadó gondoskodik!

Forduljon hozzánk bizalommal a kotrógépbérléssel kapcsolatos részletekért, munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére!


Medencét építtet? A kotrógépbérlésről se feledkezzen meg!

Tudjon meg mindent a markoló bérlésről!

A tavasz közeledtével sok háztulajdonosban megfogalmazódik az igény egy kerti medence iránt. Ha Ön is tervezgeti egy ideje, hogy saját kerti medencét építtet, és most érkezett el a megvalósítás ideje, akkor szüksége lesz ránk is a projekt teljes körű kivitelezéséhez. Hogy miért? Az alábbiakban kifejtjük!

A medenceépítés részét képezi a földmunka is. A kotrógépbérlés lehetővé teszi, hogy a kivitelezés során felmerülő földmunkákat precízen el lehessen végezni, anélkül, hogy valami miatt meg kellene szakítani a munkát, ráadásul mindezt lényegesen gyorsabban, mintha kézi erővel kellene elvégezni a feladatot. A kotrógépbérlés lehetővé teszi, hogy a tereprendezés, az alapásás és az előkészítés során szakszerű munkát végezzenek a mesteremberek, és az elkészülő medence megfeleljen az Ön várakozásainak. Válasszon minket, hiszen kedvező díjszabással, megbízható kotrógépekkel és egyéb munkagépekkel dolgozunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet a kotrógépbérlésről!

Tudjon meg mindent a markoló bérlésről!

Nagyobb földmunkákhoz csakis markológépet használjon! – Az eszköz bérlésének előnyeiről

A markológép a talaj és föld ásására alkalmas, segítségével hatékonyan és gyorsan megmunkálhatjuk a földet, mivel nemcsak áshatunk vele, hanem nagyobb földtömeget meg is mozdíthatunk közreműködésével.

Nem várható el, hogy minden háztartás rendelkezzen markológéppel ugyanis megvásárlása és az azután következő költségek egy család számára megfizethetetlenek. Ha épp építkezni szeretnénk, teljesen a nulláról, akkor érdemes igénybe venni a markoló bérlés szolgáltatást! Sokkal egyszerűbb a dolgunk egy ilyen helyzetben, mert a gépet nem nekünk kell kezelni, hanem a hozzáértő szakembernek, és ha bármi probléma felmerülne, akkor a hibát is ő javítja ki. A markoló bérlése rugalmas feltételek mellett történik, akkor kérhetjük a szolgáltatást, amikor elérkezett az idő arra, hogy használatba vegyük. A markológép például egy új családi ház esetében az alaphoz szükséges mélységet alakíthatja ki nekünk, így rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg!

Ha bármilyen nagyobb építkezési beruházáson gondolkozik, mindenképp vegye igénybe a markoló bérlés lehetőségét!

Nagyobb földmunkákhoz csakis markológépet használjon! – Az eszköz bérlésének előnyeiről

Építkezés? Talajmegmunkálás? Kotrógép bérlés!

Legyen szó építkezésről vagy földművelésről, elengedhetetlen, hogy a munkaadók megkönnyítsék a feladatok elvégzését különböző berendezések alkalmazásával, ugyanis így energiát spórolhatnak, ennek köszönhetően pedig más munkáknak is teljes erőbedobással láthatnak neki a munkavállalók. E téren az egyik legfontosabb eszköz a markológép, amivel egyszerűen és könnyedén kialakítható egy épület alapja, vagy átforgatható egy terjedelmes termőföld terület.

Természetesen egy ilyen berendezést beszerezni és karbantartani rendkívül körülményes és költséges, ezért az ideális megoldás a markológép bérlés, amennyiben csak alkalmanként van szükség a gépre.

A markológép bérléssel cégünk nem csupán a berendezést biztosítja, hanem a működtetést végző szakember is rendelkezésére áll, így Önnek csak a bérléshez kapcsolódó ügyintézéssel kell foglalkoznia, minden másról mi gondoskodunk!

Könnyítse meg dolgozói számára a munkavégzést, döntsön a markológép bérlés mellett színvonalas szolgáltatás keretein belül! Keressen minket bizalommal!

Építkezés? Talajmegmunkálás? Kotrógép bérlés!

Nagy munkálat, alacsony költség: markoló bérlés!

A kotrógép elengedhetetlen berendezése a különféle építkezési munkafolyamatoknak, azonban a gyakori alkalmazás ellenére a vállalkozások többsége nem rendelkezik ilyen munkagéppel, hiszen költséges a fenntartása, így általában a kotrógép bérlés mellett szoktak dönteni az érdeklődők.

Ha Önnek is szüksége van egy közelgő építkezéssel vagy parkrendezéssel kapcsolatban a munkagépre, színvonalas, ügyfélbarát szolgáltatás keretein belül kölcsönözzön kotrógépet vállalkozásunktól! Kotrógép bérlés szolgáltatásunk rendkívül kedvező áron elérhető, így jelentős összeget spórolhat meg a kivitelezés kiadásain.

Mivel a kotrógépekből is különböző típusok állnak rendelkezésre, mindenképp fontos előre mérlegelni, hogy pontosan milyen munkálatokhoz lesz szükség a munkagépekre, így az adott területen még hatékonyabban végeztetheti el a felmerülő feladatokat.

Forduljon hozzánk bizalommal, élvezze a gyors és hatékony munka eredményét az építkezés során kotrógép bérléssel!

Nagy munkálat, alacsony költség: markoló bérlés!

Kotrógépbérlés: így könnyebb a gépi földmunka!

Ingatlant bontana új telkén? A nyaralóban szeretne rézsűt kialakítani? Esetleg egy saját medencében élvezné a nyári hőséget? Az ilyen és ehhez hasonló nagy kaliberű munkálatok kotrógépet, azaz markológépet igényelnek.

Ezeknek a gépeknek a megvásárlása nagyon megterhelő és költséges lenne, éppen ezért cégünk a markoló bérlést ajánlja kedvező áron. Ezen szolgáltatásunkon belül mind a berendezés, mind a hozzáértő szakember biztosítva van részünkről. A markológép előnye, hogy a többféle méretű markolókanálon kívül más eszköz is felszerelhető rá, például betonkalapács.

Összetett gépi földmunkával gyorsabb és precízebb munkát lehet végezni, ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy igénybe veszi markoló bérlés szolgáltatásunkat. Önnek más tennivalója nem is akad, hiszen a munkálatot szakemberünk végzi el az Ön által kiválasztott időpontban, és egyéb speciális igényeinek megfelelően.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését markoló bérléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

Kotrógépbérlés: így könnyebb a gépi földmunka!

Parképítés? Gépi földmunkával felgyorsítható!

A jó időre sokan időzítenek építési, felújítási munkálatokat, hiszen ilyenkor sokkal tovább lehet dolgozni, és gyorsabban is lehet haladni, különösen akkor, ha a legalkalmasabb gépekkel fogunk neki a munkának. Általában az építkezéseket, felújításokat bontás előzi meg, ez az egyik első lépése a munkálatoknak. Egy megbízható kotrógép sem hiányozhat ilyenkor a terepről!

Keressen meg minket bizalommal, és béreljen kotrógépet tőlünk! Gépparkunkban többféle, kiválóan karbantartott, megbízható és biztonságos gépet talál. Ezeket a kotrgépeket bérelheti kedvező áron, ha bontáshoz keres munkagépet! Az igényekhez és a kijelölt feladatokhoz illeszkedő teljesítményű kotrógéppel egyszerűen és gyorsan lehet a bontott anyagot begyűjteni, valamint a terepet rendezni. Könnyítse meg a saját dolgát kotrógépbérléssel!

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, akkor a részletekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Parképítés? Gépi földmunkával felgyorsítható!


Az emberek részéről mindig lesz igény a közparkokra, ugyanis kiváló programokat lehet szervezni bennük, és azok is élvezhetik a természet szépségeit, akik társasházakban élnek. Ha Ön is szeretne parkot építtetni, ne feledkezzen meg a gépi földmunkáról, ennek igénybevételéhez pedig forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel tisztában vagyunk a határidőkkel, és azzal, hogy egy park mennyire központi szerepet tölthet be egy közösség életében, a pontosság mellett a rövid határidő is fontos számunkra. Ezt a gépi földmunkával kapcsolatban nemcsak szakmai tapasztalatunknak köszönhetjük, hanem modern és megbízható berendezéseinknek is, amikkel munkatársaink dolgoznak, így hamar átadhatjuk a következő munkálatokhoz a terepet, ennek köszönhetően egy-két hónapon belül el is készülhet a park.

Most még jó idő van, amit érdemes kihasználni az előkészületi munkálatokhoz. Vegye igénybe gépi földmunka szolgáltatásunkat, ehhez pedig forduljon hozzánk elérhetőségeinken!

Építési terület előkészítéséhez ne feledkezzen meg a kotrógép bérlésről!